Αίρεται ο κατ' οίκον περιορισμός για Μιχαλολιάκο - Ζαρούλια

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 17:56
UPD:17:59
ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Με τα βουλεύματα,τόσο για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής όσο και για την σύζυγο του, αντικαθίσταται ο όρος του κατ' οίκον περιορισμού με υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του ζευγαριού.

A- A A+

Αίρεται ο περιοριστικός όρος του κατ’ οίκον περιορισμού που είχε επιβληθεί στον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενο για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Νίκο Μιχαλολιάκο και την σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια.

Το Συμβούλιο Εφετών με δύο βουλεύματά του αντικατέστησε τον περιοριστικό όρο του κατ’ οίκον περιορισμού με αυτόν της υποχρεωτικής εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μέρες ήρθη ο ίδιος περιοριστικός όρος που είχε επιβληθεί στον πρώην βουλευτή και επίσης κατηγορούμενο, Δημήτρη Κουκούτση, ενώ ο αντεισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος έχει προτείνει προς το Συμβούλιο Εφετών να αρθεί ο περιοριστικός όρος του κατ’ οίκον περιορισμού στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενο για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, Νίκο Μίχο.

Newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή