Αναστασίου: «Πρέπει να τελειώνουμε τα ματς όταν κάνουμε ευκαιρίες»

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 22:10
UPD:22:22
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο προπονητής των «πρασίνων» τόνισε ότι περιμένει πιο αποτελεσματική την ομάδα του στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

A- A A+

Στις ευκαιρίες που έχασε ο Παναθηναϊκός απέδωσε ο Γιάννης Αναστασίου το 0-0 με την Καμπάλα στο πρώτο ματς των play off του Europa League.

Ο προπονητής των «πρασίνων» τόνισε ότι περιμένει πιο αποτελεσματική την ομάδα του στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: «Θέλαμε να κερδίσουμε, το δείξαμε, κυνηγήσαμε μέχρι τέλους το γκολ, όμως δεν μας έκατσε. Σε τέτοια ματς ο αντίπαλος δεν είναι ποτέ εύκολος. Μετά και τον αποκλεισμό απ’την Μπριζ, η ψυχολογία μας δεν ήταν στα φόρτε της. Η Καμπάλα είναι επιθετική στην έδρα της, ωστόσο την περιορίσαμε. Είχαμε οργάνωση στην άμυνα και δεν επιτρέψαμε να μας απειλήσουν. Στην επίθεση ήταν θέμα συγκέντρωσης, ικανότητας, τύχης που δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Κάναμε αρκετές φάσεις, ειδικά για εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι», ήταν το πρώτο σχόλιο του Έλληνα τεχνικού και συνέχισε:

«Το 0-0 είναι επικίνδυνο αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι παραπάνω. Τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο και στρέφουμε την προσοχή μας στο δεύτερο. Θέλω να πιστεύω πως την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Πρέπει να τελειώνεις τα ματς στα οποία κάνεις ευκαιρίες. Το γήπεδο δεν μας βοήθησε καθόλου. Είμαστε μια ομάδα που ξέρει και θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας όλους τους παράγοντες».

Έκλεισε λέγοντας: «Είναι νωρίς ακόμα, πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα παιχνίδια, να μην φορτώσουμε από τώρα όλους τους παίκτες. Έχουμε βάθος, υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Όσοι δείχνουν πως το θέλουν και δείχνουν πράγματα, τότε παίρνουν τις ευκαιρίες τους». 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις