ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ταπεινωτική συντριβή για τους συκοφάντες»

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 19:52
UPD:19:58
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Για «ταπεινωτική συντριβή των εμπνευστών της συκοφαντικής εκστρατείας» κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την ετυμηγορία του CAS κατά τις έφεσης που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά το κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι «ερυθρόλευκοι»: «To Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επιβεβαίωσε έτσι την απόφαση της UEFA, ότι δεν προκύπτει καμία ανάμειξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που θα την εμπόδιζε να συμμετάσχει στο Champions League.

Οι εμπνευστές της συγκεκριμένης συκοφαντικής εκστρατείας, οι οποίοι μεθοδικά και συστηματικά επενδύουν στη δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό και να καλύψουν την ανυπαρξία τους, υπέστησαν ταπεινωτική συντριβή.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δικαιώθηκε για μία ακόμα φορά από τις αποφάσεις των πραγματικών (όχι των τηλεοπτικών) δικαστηρίων και δικαιοδοτικών οργάνων.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τις συνεχείς επενδύσεις, με τον σεβασμό στους θεσμούς και τους κανονισμούς, αποτελεί τον καλύτερο εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.»

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις