Ολυμπιακός: Έτοιμος με Λεβαδειακό ο Ντομίνγκες

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 21:59
UPD:22:03
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Τσόρι Ντομίνγκες επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και έτσι μπορεί να τον υπολογίζει ο Πορτογάλος για το ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι Σαλίνο, Πουλίδο (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Έτοιμοι για το εκτός έδρας ματς με το Λεβαδειακό θα είναι οι Ντομίνγκες, Σαλίνο και Πουλίδο.

Ενισχυμένος αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς που ακολουθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Αυτό διότι ο Μάρκο Σίλβα είδε με μεγάλη του ικανοποίηση να προπονούνται κανονικά σήμερα οι Ντομίνγκες, Σαλίνο και Πουλίδο, οι οποίοι δε συμμετείχαν στην αποστολή του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και έτσι μπορεί να τον υπολογίζει ο Πορτογάλος για το ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι Σαλίνο, Πουλίδο. Ο πρώτος είχε μια μικροενόχληση στο γόνατο και ο δεύτερος στον προσαγωγό παραμονή της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο, γεγονός που ανάγκασε τον Μάρκο Σίλβα να τους αποκλείσει από την αποστολή.

Ο Μανιάτης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης και μαζί με τον Γούτα είναι οι μοναδικοί που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο. 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις