Π. Καμμένος: Από τις 21 Σεπτεμβρίου αρχίζει μια νέα περίοδος

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015 23:29
UPD:30/08/2015 15:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Enzo Zucchi

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

A- A A+

«Από την 21η Σεπτεμβρίου αρχίζει μια νέα περίοδος, που θα ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων. Ξεκινάμε με μια κυβέρνηση που δεν θα εξαρτάται από την ψήφο διαπλεκόμενων κομμάτων», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Χωνί» ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

«Στις 21 Σεπτεμβρίου θα είμαστε εδώ για να ελέγξουμε τα χρήματα που μπαίνουν στη χώρα. Για να μην τα πάρουν οι διαπλεκόμενοι, που τα βγάζουν στο εξωτερικό, αλλά για να πέσουν στην αγορά και να ξανακερδίσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να ξανανοίξουν δουλειές», υποστηρίζει ο κ. Καμμένος και δηλώνει σίγουρος για μια νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μετά τις εκλογές.

Αναφερόμενος στη συμφωνία με τους εταίρους, ο πρώην υπουργός Άμυνας λέει: «Δεν πρόκειται για μνημόνιο, πρόκειται για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Το αγγλικό δίκαιο δεν υπάρχει πια. Η δέσμευση για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους τους επόμενους μήνες είναι εδώ. Και, βεβαίως, ένα πακέτο αναπτυξιακό».

Κατηγόρησε, παράλληλα, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι σημειώνοντας πως «η απάντηση του Πρωθυπουργού σε πρόσφατη συνέντευξη, ότι "αυτοί είναι η Εθνική της διαπλοκής", απεικονίζει την αλήθεια».

Ασκώντας κριτική προσωπικά στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, είπε: «Αντί ο νέος (μεταβατικός) πρόεδρος να πάρει στα χέρια του τη Ν.Δ. και να την επαναφέρει σε σωστές βάσεις, τελικά επικράτησε η λογική του Βορίδη, του Γεωργιάδη, του Πλεύρη».

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε όμως ούτε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, το οποίο κατηγόρησε ότι «έριξε» την κυβέρνηση. «Ο άνθρωπος που καθόταν εξ αριστερών μου στο υπουργικό συμβούλιο και ήξερε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Μακάρι να υπήρχε άλλη λύση. Ο πρώτος που θα τη δεχόταν θα ήμουν εγώ και βεβαίως και ο Πρωθυπουργός», είπε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή