Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 11:06

Στρατηγική Ενδυνάμωσης των Επαγγελματιών Πελατών από την Κωτσόβολος – K2Β - Business Empowerment by Kotsovolos

Την αγορά των επαγγελματιών πελατών της επαναπροσεγγίζει η Κωτσόβολος με νέα στόχευση και στρατηγική. Όπως τονίζει η εταιρεία με το νέο τίτλο «Κ2Β - Business Empowerment by Kotsovolos» στόχος της είναι να σταθεί στο πλευρό των επαγγελματιών πελατών της, ενδυναμώνοντάς τους μέσα από τα στοχευμένα προγράμματα εξυπηρέτησης που διαθέτει.

Την αγορά των επαγγελματιών πελατών της επαναπροσεγγίζει η Κωτσόβολος με νέα στόχευση και στρατηγική. Όπως τονίζει η εταιρεία με το νέο τίτλο «Κ2Β - Business Empowerment by Kotsovolos» στόχος της είναι να σταθεί στο πλευρό των επαγγελματιών πελατών της, ενδυναμώνοντάς τους μέσα από τα στοχευμένα προγράμματα εξυπηρέτησης που διαθέτει.

«Το όραμα μας είναι να ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους με την τεχνολογία», επισημαίνει η Κωτσόβολος. Αναλύοντας τη στρατηγική της εξηγεί πως η εταιρεία  παραμένοντας πιστή σε αυτό το όραμα, το «μεταφέρει» και στο χώρο του Β2Β. Έτσι, το K-Business εξελίσσεται και επανατοποθετείται στην Ελληνική αγορά με ένα νέο όνομα: K2B - Business Empowerment by Kotsovolos. Με την εμπειρία, την εξειδίκευση και τις πρωτοποριακές λύσεις τεχνολογίας και την άμεση εξυπηρέτηση, η Κωτσόβολος ενδυναμώνει τις επιχειρήσεις να εξελίξουν και να αναβαθμίσουν τη δραστηριότητά τους, ώστε να κατακτούν συνέχεια το καλύτερο. Έτσι, μέσω των ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρει η ομάδα του Κ2Β - Business Empowerment by Kotsovolos φιλοδοξεί να αποτελέσει τον no.1 technology partner για τις επιχειρήσεις αποτελώντας ένα “one-stop-shop” για την κάλυψη όλων των αναγκών τους.

Κωτσόβολος για Business λύσεις

Η γκάμα των υπηρεσιών Κ2Β - Business Empowerment by Kotsovolos περιλαμβάνει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση μέσω εξειδικευμένων συμβούλων, ευέλικτους τρόπους πληρωμής για τις ανάγκες της επιχείρησης, υψηλή τεχνογνωσία στην ανεύρεση λύσεων, με σκοπό την κάλυψη οποιαδήποτε ανάγκης της επιχείρησης.

Με πάνω από 100 κατηγορίες προϊόντων και καινοτόμες υπηρεσίες, η Κωτσόβολος σημειώνει πως είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την ενδυνάμωση της επιχείρησης. Είναι διαθέσιμα περισσότερα από 50.000 προϊόντα τεχνολογίας και προϊόντα εξυπηρέτησης της καθημερινότητας του εργαζομένου, πρωτοποριακές υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την επιχείρηση όπως υπηρεσία ψηφιακών σημάνσεων “My Signage”, μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης περιεχομένου και οθονών για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες του χώρου, υπηρεσία “Conferencing” για κορυφαία εμπειρία τηλεδιασκέψεων μέσω ολοκληρωμένης μελέτης χώρου και εξειδικευμένων λύσεων (μελέτη Audio Visual), υπηρεσία «Ηλεκτρονικών Ετικετών Προϊόντων», για καινοτομία στην διαχείριση και προβολή των προϊόντων της επιχείρησης.

Επίσης διαθέσιμη είναι η υπηρεσία «Ελέγχου και Ποιότητας Αέρα» για διασφάλιση καθαρής ατμόσφαιρας στους χώρους επίσκεψης των πελατών, καθώς και η υπηρεσία “KBOX” για ολοκληρωμένη IT υποστήριξη και κεντρική διαχείριση όλων των τεχνολογιών της επιχείρησης από ένα σημείο.

Η Κωτσόβολος επισημαίνει πως η ενδυνάμωση δεν είναι θεωρία αλλά μια συνεχή διαδικασία που προϋποθέτει συνεχή παρουσία και υποστήριξη. Στο πλαίσιο αυτό, τo Κ2Β - Business Empowerment by Kotsovolos διαθέτει 19 Business Centers, με εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων, σε Ελλάδα και Κύπρο, εξειδικευμένη ομάδα Β2Β συνεργατών για ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, με λύσεις που ταιριάζουν στην κάθε επιχείρηση, ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά για πελάτες Β2Β, παρέχοντας την δυνατότητα για online αγορές, ειδική τηλεφωνική γραμμή για πελάτες B2B, με περισσότερους από 100 call agents για την άμεση εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων.

Επενδύοντας σε υποδομές και συγκεκριμένα σε Logistic Center 60.000 τ.μ. με 24/7 λειτουργία σε Ελλάδα και Κύπρο, επισκευαστικό κέντρο 6.000 τ.μ. και στόλο 360 φορτηγών και KVans για παραδόσεις έως και αυθημερόν, δεσμεύεται να παρέχει εξαιρετική εμπειρία για τους πελάτες μας χωρίς συμβιβασμούς. Όπως τονίζει «αυτή τη δέσμευση, είμαστε σε θέση να την παρέχουμε τόσο στην εφοδιαστική αλυσίδα, όσο και στο after sales service μέσω των υποδομών μας».

Παράλληλα, με τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτει, το K2B Business - Empowerment by Kotsovolos προσφέρει ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Παρέχοντας λοιπόν, προϊόντα τεχνολογίας και καθημερινής ανάγκης, υπηρεσίες εγκατάστασης, παραμετροποίησης και διαχείρισης περιεχομένου, το μεγαλύτερο δίκτυο εξυπηρέτησης καθώς και άμεση παράδοση, τo Κ2Β - Business Empowerment by Kotsovolos, καθίσταται  ο No 1 technology partner με ολοκληρωμένες λύσεις και εξειδικευμένο προσωπικό, για την ενδυνάμωση της επιχείρησης και την κάλυψη κάθε ανάγκης.

Έκθεση ΧΕΝΙΑ

H πρώτη «γνωριμία» του νέου μοντέλου συνεργασίας της Κωτσόβολος με τους επαγγελματίες πελάτες γίνεται στη φετινή ΧΕΝΙΑ. Η Κωτσόβολος δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην υποστήριξη του ξενοδοχειακού κλάδου θα βρίσκεται για 4η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση ΧΕΝΙΑ, μία premium έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους αλλά και στους επαγγελματίες της ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας. Στη είσοδο του Hall1 και συγκεκριμένα στη θέση Α01/Β01, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τους εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων της ομάδας Κ2Β - Business Empowerment by Kotsovolos, σε ένα περίπτερο συνολικής επιφάνειας 190 τ.μ. και να ζήσουν από κοντά το “K2B Hotel experience”.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το K2B Business – Empowerment by Kotsovolos, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.kotsovolos.gr/pages/k2b-launch?b2bEnable