Αλλαγές διευθυντικών στελεχών στη LAMDA Development

Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 09:30
UPD:09:35

Αλλαγές σε διευθυντικές θέσεις της εταιρείας ανακοίνωσε η LAMDA Development S.A. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κίτσιος, πολιτικός μηχανικός, θα αναλάβει το ρόλο του Chief Infrastructure & Controls Officer. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ο κ. Κίτσιος διαθέτει εικοσαετή εμπειρία σε Development και Project Μanagement μεγάλων έργων σε αντίστοιχες εταιρείες στην Ασία, Μέση Ανατολή και Αμερική. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών σε Construction Engineering and Management από το πανεπιστήμιο του Stanford. Ο κ. Κίτσιος αναλαμβάνει καθήκοντα στα μέσα Ιανουαρίου 2022.

Ο Δημήτρης Ζωντανός αφήνει το ρόλο του Chief Construction and Planning Officer και συνεχίζει να υποστηρίζει το έργο του Ελληνικού, αναλαμβάνοντας ρόλο Συμβούλου στον CEO.

O Ζήσιμος Δανηλάτος, Chief Development Officer αποχώρησε από την εταιρεία την 30.11.2021 «μετά από 19 χρόνια πολύτιμης συνεισφοράς, ιδιαίτερα στο έργο του Ελληνικού», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει την οργάνωσή της, προχωρώντας δυναμικά στην υλοποίηση του έργου του Ελληνικού» προστίθεται στην ανακοίνωση της LAMDA Development.Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα