Δελτία Τύπου

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022
14:24
Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. Χρυσός Χορηγός στα Environmental Awards 2022

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. έδωσε δυναμικό παρών ως Χρυσός Χορηγός,  στα Environmental Awards 2022, τα βραβεία που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το «πράσινο επιχειρείν» και αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές και πρωτοβουλίες για την προστασία του Περιβάλλοντος και την Αειφορία.

11:48
Κ. Σκρέκας στο Ε.Ε.Α.: Θα στηρίζουμε τους επαγγελματίες όσο διαρκεί η ενεργειακή κρίση– Προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας για επιχειρήσεις

Διαβεβαιώσεις ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει τους επαγγελματίες για όσο διάστημα διαρκεί η ενεργειακή κρίση έδωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας, μιλώντας την Τετάρτη 28/9/2022 στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, όπου ανακοίνωσε παράλληλα μία σειρά από προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας για τις επιχειρήσεις.

11:30
H Teleperformance Greece ξανά στον αγώνα για τον καρκίνο του μαστού, Greece Race for the Cure®

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η Teleperformance Greece στηρίζει ενεργά ως Επίσημος Χορηγός Εθελοντών τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου Greece Race for the Cure®, που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», στις 2 Οκτωβρίου 2022.

11:05
efood | Voxxed Days

Για το efood, η επένδυση στους ανθρώπους που δημιουργούν και εξελίσσουν την τεχνολογία για τη βέλτιστη αξιοποίηση των υπηρεσιών του, είναι συνώνυμη με την ίδια την ανάπτυξη της εταιρείας.

10:23
H Huawei παρουσίασε τα νέα προϊόντα της στην ελληνική αγορά

Μια σειρά νέων καινοτόμων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που έρχονται για να εντυπωσιάσουν και να συναρπάσουν, παρουσίασε επίσημα στην Ελλάδα, η Huawei, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Gazarte, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022
16:13
H Grant Thornton πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work

Την Πιστοποίηση του Great Place to Work απέκτησε η Grant Thornton, ξεχωρίζοντας για το εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον και την εταιρική της κουλτούρα, έπειτα από αξιολόγηση η οποία διενεργήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas.

15:50
Alzheimer - Memory. Walk Χάνεις την μνήμη και όχι τα δικαιώματα σου

Τα πλακάτ στην πλατεία Συντάγματος έγραφαν: «Δεν ξεχνάμε όσους ξεχνούν», «Άνοια: Προτεραιότητα στη δημόσια υγεία», «Χάνεις τη μνήμη, όχι τα δικαιώματα σου».

10:25
Ανανεωμένη γεύση ENERGY COFFEE Black Coffee αποκλειστικά για την ελληνική αγορά!

Η HELL ENERGY φέρνει φρέσκο αέρα στην επιτυχημένη γκάμα των παγωμένων καφέδων της, ανανεώνοντας το Black Coffee, το οποίο κυκλοφορεί αποκλειστικά και μόνο στην ελληνική αγορά.

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022
16:50
Εκλογή Διοικητικής Επιτροπής ΣΒΕ

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), μετά τις εκλογές της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης της 23ης Σεπτεμβρίου 2022 και εξέλεξε τη Διοικητική Επιτροπή του ΣΒΕ για την επόμενη τριετία ως εξής:

16:42
Ψηφιακός Μετασχηματισμός στη Βιομηχανία και Νέες Τεχνολογίες

Τα μέλη του ΣΒΕ που δραστηριοποιούνται στον τομέα των νέων τεχνολογιών θα μεταφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους
σχολιάζοντας τις αλλαγές που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις και θα παρουσιάσουν τρόπους, εργαλεία και πρακτικές που υποστηρίζουν τη διαδικασία ψηφιοποίησής τους.