Διαφήμιση αυτοκινήτου με τον Ρουβά, χωρίς άδεια, στο Ηρώδειο

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 17:26
UPD:28/09/2020 12:11
A- A A+

Ο Σάκης Ρουβάς και η Mercedes, απίστευτο αλλά αληθινό, διαφημίζουν καινούργιο αυτοκίνητο της εταιρείας έξω από την κεντρική είσοδο, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

«Έτοιμος για βόλτα» γράφει με χάσταγκ #mbambassador και #mercedesbenz και βλέπουμε πως «ο χρήστης Sakis Rouvas βρίσκεται στην τοποθεσία Odeon of Herodes Atticus». Η διαφήμιση έχει ανέβει στο social media του τραγουδιστή, facebook και instagram, τα likes είναι χιλιάδες. Ωστόσο,  δυόμισι  ώρες αργότερα η διαφημιστική ανάρτηση «κατέβηκε» κακήν κακώς από τα social media.  

Το Υπουργείο Πολιτισμού, με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε πως η συγκεκριμένη διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης.

Ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ

Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις.

Σάκης Ρουβάς - δημόσια συγγνώμη

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την ανάρτησή του και το έκανε μέσω ενός insta story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως έγραψε: «Η συναυλία μου με την Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μού δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο. Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετικά με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε. Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε καθώς ο σεβασμός στα μνημεία και την πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς