Σύμβαση ΠΑΠΕΙ και Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 16:19
UPD:16:23
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Σύμβαση εκμίσθωσης χώρων υπεγράφη μεταξύ του Πανεπιστημίου Πειραιά και του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπου και θα πραγματοποιηθούν από φέτος μαθήματα του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών.

Η σύμβαση αυτή έρχεται ως επακόλουθο του από 19-09-2020 Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, το οποίο, μεταξύ άλλων, προβλέπει την από κοινού αξιοποίηση των δυνατοτήτων των δύο φορέων. Συγκεκριμένα, έχει ως αντικείμενο την παροχή τεχνογνωσίας, κτιριακών υποδομών, εκπαίδευσης και εμπειρογνωμοσύνης σε ζητήματα που άπτονται της οικονομικής, εκπαιδευτικής και ψηφιακής ανάπτυξης των δύο φορέων, καθώς και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιώς.

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Άγγελος Κότιος, δήλωσε πως «η σημερινή σύμβαση έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς, διότι το Πανεπιστήμιο μας έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και οι υφιστάμενες υποδομές - που διαθέτει εδώ και χρόνια - δεν επαρκούν. Είναι μια πολύ σημαντική συμβολή της Προέδρου, των Διευθυντών, του Διοικητικού Συμβουλίου και των στελεχών του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας που, συνεργαζόμενοι μαζί μας, μας παραχωρούν ιδανικές συνθήκες και υποδομές, προκειμένου να διεξάγουμε απρόσκοπτα το έργο μας».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή