Ανακοίνωση από την Γιουβέντους που δηλώνει αθώα

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 15:00
UPD:16:28
Juventus
A- A A+

Στο στόχαστρο των αρχών βρίσκεται η Γιουβέντους, καθώς το πρωί της Παρασκευής η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία της ομάδας σε Τορίνο και Μιλάνο. Η ανακοίνωση ανέφερε πως: «Σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων για το οικονομικό σκέλος δραστηριότητας από το 2019 έως και το 2021 που αφορούσε την πώληση ποδοσφαιριστών».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Gazzetta Dello Sport, η Γιουβέντους είχε έσοδα 50 εκατομμυρίων από πωλήσεις παικτών την τελευταία διετία(Ντανίλο, Πιάνιτς, Αρτούρο, Κανσέλο) και οι αρχές ελέγχουν αν έχουν γίνει όλα νομότυπα, σε μια σειρά από έρευνες που αφορούν μεταγραφές στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Αργά του βράδυ του Σαββάτου, η «Μεγάλη Κυρία» εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθαρίζει πως είναι αθώα και πως σε καμία περίπτωση δεν έχει λειτουργήσει έξω από το πλαίσιο.

Αναλυτικά:

«Η Γιουβέντους αναγνωρίζει ότι η Εισαγγελία του Δικαστηρίου του Τορίνο έχει ξεκινήσει έρευνες εναντίον της Εταιρείας και ορισμένων από τα σημερινά στελέχη της (Αντρέα Ανιέλι, Παβέλ Νέντβεντ και Στέφανο Σεράτο) σχετικά με τα "Έσοδα από δικαιώματα εγγραφής παικτών.

Η Εταιρεία συνεργάζεται με τους ερευνητές και την CONSOB και πιστεύει ότι θα διευκρινίσει κάθε πτυχή που την ενδιαφέρει, καθώς πιστεύει ότι ενήργησε σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς που διέπουν την προετοιμασία των οικονομικών εκθέσεων, σύμφωνα με τις λογιστικές αρχές και σύμφωνα με τη διεθνή πρακτική στον ποδοσφαιρικό κλάδο και τις συνθήκες της αγοράς».

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις