Γ. Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας ζει στο παρελθόν - Δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα χρήσιμο στον τόπο

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 14:39
UPD:14:41
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα για τα όσα ανέφερε κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Αφού οι πολιτικές περιορισμού των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης και η τεράστια επιτυχία των διεθνών επαφών του Πρωθυπουργού τον απογύμνωσαν από πολιτικά επιχειρήματα και θέσεις, ο κ. Τσίπρας επέστρεψε σήμερα στα επικολυρικά και στα οράματα» σχολίασε.

Όπως σημείωσε ο κ. Οικονόμου «κανείς όμως δεν ξεχνά ότι τα οράματα και οι αυταπάτες του κ. Τσίπρα κατέληξαν σε εφιάλτη για την κοινωνία και την πατρίδα στο διάστημα 2015-2019».

«Ο κόσμος άλλαξε άρδην τα τελευταία δύο χρόνια, η Ελλάδα αλλάζει και αναβαθμίζεται διεθνώς. Ο κ. Τσίπρας όμως ζει στο παρελθόν: ίδιος, απαράλλαχτος, αμετανόητος. Δεν μπορεί πια να προσφέρει τίποτα χρήσιμο στον τόπο» πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας: «Ο μόνος στη μεταπολιτευτική ιστορία που προσπάθησε να εδραιώσει καθεστώς ήταν ο κ. Τσίπρας, με όχημα τα όσα προκάλεσε το 2015 και τις σκευωρίες που οργάνωσε αργότερα».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή