«Το Μέλλον του Πλαισίου Οικονομικής Διακυβέρνησης της ΕΕ»: Εκδήλωση της Ευρωομάδας της Αριστεράς

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 17:35
UPD:17:41
EPA/OLIVIER HOSLET
A- A A+

Η Ευρωομάδα της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διοργανώνει υβριδική εκδήλωση με θέμα «Το Μέλλον του Πλαισίου Οικονομικής Διακυβέρνησης της ΕΕ – Μαθήματα από την Πανδημία», αύριο Τετάρτη 1 Ιουνίου από τις 16:00 έως τις 18:30 ώρα Ελλάδος, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στην εκδήλωση θα προεδρεύσει ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης ενώ στο πάνελ θα συμμετέχει ως ομιλητής ο τέως Υπουργός Οικονομικών, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η εκδήλωση που διοργανώνεται από τις Αντιπροσωπείες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, του φινλανδικού VASEMMISTOLIITTO και του βασκικού EH-BILDU, θα επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της κρίσης της πανδημίας του COVID-19 και του πολέμου στην Ουκρανία, στην κοινωνική και οικονομική ανάκαμψη της ΕΕ αλλά και στην λειτουργία νέων εργαλείων και πλαισίων  όπως το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας αλλά και της τρέχουσας νομοθετικής πρωτοβουλίας, της Ταξινομίας.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν πολιτικοί, βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την Αριστερά, τους Σοσιαλδημοκράτες και τους Πράσινους, μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθώς και πανεπιστημιακοί. Θα μεταδοθεί με ζωντανή σύνδεση μέσω διαδικτύου και υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονης διερμηνείας στα Ελληνικά και στα Αγγλικά μεταξύ άλλων. Τέλος, θα υπάρχει η δυνατότητα ενεργής συμμετοχής των θεατών με ερωταπαντήσεις μέσω του chat.

Για να παρακολουθήσετε την ημερίδα μπορείτε να συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://broadcaster.interactio.eu/join/z15j-6942-26u1

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή