Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για Μετσόλα: Πατριωτικό καθήκον η αποκατάσταση της αλήθειας

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 19:51
UPD:19:54
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Η ΝΔ διαστρεβλώνει την αλήθεια σχετικά με τα λεγόμενα της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα, ισχυρίζεται σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ που ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, διαστρέβλωσε τα λόγια της προέδρου προς τον Δημήτρη Παπαδημούλη.

«Σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο τα κορυφαία Μέσα Ενημέρωσης αναφέρονται στο σκάνδαλο παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ του κ. Μητσοτάκη και τη δράση του Predator. Στην Ελλάδα δημοσιεύονται πληροφορίες για παρακολουθήσεις και άλλων πολιτικών προσώπων και δημοσιογράφων χωρίς καμία κυβερνητική διάψευση. Το καθεστώς Μητσοτάκη αφού πούλησε σενάρια επιστημονικής φαντασίας τώρα απλά προσπαθεί να θάψει το θέμ», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«H ΝΔ με απίστευτα λογικά άλματα διαστρεβλώνει την απάντηση της Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Απάντηση που έχει δημοσιευθεί αυτούσια και ο καθένας διαβάζοντάς την μπορεί να καταλάβει ποιος διαστρεβλώνει και ποιος όχι.

Ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί απολογούμενος στη Βουλή μπροστά στα ερωτήματα κάθε δημοκρατικού πολίτη στα οποία τόσες μέρες αρνείται να απαντήσει:

1.  Ισχύει ότι η ΕΥΠ έχει μισθώσει από ιδιώτη το Predator για να κάνει παράνομες παρακολουθήσεις;

2.  Πόσοι ακόμη πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες παρακολουθούνταν;

Το καθεστώς Μητσοτάκη καταρρέει κάτω από την επιθυμία των πολιτών για μια δημοκρατική και κοινωνική αναγέννηση της χώρας. Η αποκατάσταση της αλήθειας και του κράτους δικαίου συνιστά μέγιστο πατριωτικό καθήκον», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή