Παρακολουθήσεις: Διαψεύδουν τον κ. Μητσοτάκη για τις καταγγελίες Βαλαβάνη-Πανούσης

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 15:17
UPD:15:20
Aris Oikonomou / SOOC/Aris Oikonomou
A- A A+

Η Νάντια Βαλαβάνη και ο Γιάννης Πανούσης διέψευσαν ότι έκαναν καταγγελία ότι παρακολουθούνταν. Οι δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  έκαναν δηλώσεις στις οποίες σημειώνουν ότι ουδέποτε έκαναν σχετική καταγγελία.

Η Νάντια Βαλαβάνη, με δήλωσή της στον ενημερωτικό ιστότοπο in.gr είπε ότι «δεν είχε ένδειξη για παρακολουθήσεις ή ή για προσωπική της παρακολούθηση και δεν είχε καταγγείλει την κυβέρνηση για εντολή παρακολούθησής της».

Επίσης, ο Γιάννης Πανούσης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην πρώτη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε στο ίδιο μέσο: «Δεν έχει υποπέσει ποτέ σε γνώση μου ότι με παρακολουθεί κάποιος. Η ΕΥΠ παρακολουθούσε κάποιους έγκλειστους που ανήκαν σε εγκληματικές ομάδες οι οποίοι απειλούσαν τη ζωή μου. Εγώ κατήγγειλα ότι υπήρχαν ομάδες που με απειλούν».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε συγκεκριμένα απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα: «Σας έχουν καταγγείλει πρώην συνεργάτες σας Πανούσης, Βαλαβάνη, Λαφαζάνης, Κοτζιάς και Βαρουφάκης, ο οποίος έχει δηλώσει ότι επί Ρουμπάτη η ΕΥΠ λειτουργούσε και κατά της κυβέρνησής μας».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή