Η RECOM Technologies επεκτείνει τη σειρά PUMA με τη νέα μονάδα τεχνολογίας shingled PUMA 660-675 Wp

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 15:33
UPD:15:41
A- A A+

Η RECOM Technologies, κορυφαία εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ευρωπαϊκός κατασκευαστής φωτοβολταϊκών μονάδων Bloomberg Tier 1, επεκτείνει τη σειρά PUMA και ανακοινώνει τη νέα σειρά bifacial double glass PUMA 660-675Wp.  Kατάλληλη για εμπορικές και βιομηχανικές λύσεις, αυτή η νέα σειρά, με τη μέγιστη απόδοσή της, αντιπροσωπεύει την πιο αποτελεσματική λύση της aγοράς.

Με 25 έτη εγγύηση προϊόντος,  τα πλαίσια Puma βασίζονται στην τεχνολογία shingled, η οποία επιτρέπει μεγαλύτερη πυκνότητα κυψελών από τα τυπικά πλαίσια half-cut. Η τεχνολογία shingled εξαλείφει την παραδοσιακή σύνδεση κορδέλας με συνδέσεις πλακών στη σειρά. Αφαιρώντας τις συγκολλημένες κορδέλες, η ενεργή περιοχή της μονάδας βελτιώνεται και οι θερμικές καταπονήσεις μειώνονται – με αποτέλεσμα την εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία σε σχέση με τις τυπικές διασυνδέσεις.

Με υψηλότερη απόδοση ανά επιφάνεια, τα πλαίσια Puma προσφέρουν εξαιρετική απόδοση aκόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες καθώς και σε χαμηλής έντασης ηλιακής ακτινοβολίας.

Χάρη στη τεχνολογία shingled, η σειρά PUMA της RECOM (435-450Wp οικιακό και 660-675Wp βιομηχανικό) υπόσχεται ανώτερη απόδοση και αξιοπιστία. Με μειωμένα κενά και μεγαλύτερη ενεργή επιφάνεια, η σειρά PUMA  εξασφαλίζει υψηλή ενεργειακή απόδοση. Εκτός από κορυφαία ισχύ (έως 675Wp) και  χαμηλό θερμικό συντελεστή (-0.34) οι μονάδες εξασφαλίζουν μειωμένη απώλεια αντίστασης,  μειωμένο κινδυνο μικρορωγμών, υψηλότερη πυκνότητα κυψελών και όλα αυτά με ξεχωριστό σχεδιασμό υψηλής αισθητικής. Επιπλέον διαθέτουν 5% υψηλότερη παραγωγή ανά μονάδα επιφάνειας και το μοναδικό χαρακτηριστικό της παραγωγής ενέργειας ακόμα και σε συνθήκες νεφώσεων (80% καλύτερη απόδοση υπό σκιά). 

«Οι ηλιακές μονάδες PUMA 660-670Wp είναι η ιδανική λύση για εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις που στοχεύουν σε υψηλή απόδοση, ανθεκτικότητα και χαμηλό κόστος», δήλωσε ο Hamlet Tunyan, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της RECOM Technologies. «Με πρωτοποριακές καινοτομίες ενισχύουμε τη δέσμευσή μας προς την ενεργειακή ανεξαρτησία των νοικοκυριών, των επιχειρήσεων και των κοινοτήτων, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης και στην μετάβαση της πράσινης ενέργειας».

 

Τεχνικές Προδιαγραφές

Bifacial Μονοκρυσταλλικό Double Glass

25 έτη Εγγύηση Προϊόντος

‘Eως 30 έτη Μεταβίβαση Εγγύησης Γραμμικής Απόδοσης

Εγγύηση Απόδοσης 87,2% μετά από 25 έτη

Πάνω από 60Wp μεγαλύτερη απόδοση μονάδας σε σχέση με τα συμβατικά πλαίσια

Aπόδοση Μονάδας έως 21,7%

Μειωμένος Κίνδυνος Μικρορωγμών

Χαμηλό LCOE

Μειωμένο Κόστος Μεταφορικών

 

Οι μονάδες παραγωγής της RECOM είναι πιστοποιημένες με τα πρότυπα ISO 9001 και 14001 και η σειρά PUMA είναι πλήρως πιστοποιημένη με τα πρότυπα IEC61215 & 61730, Salt mist (IEC 61701), Αμμωνία (IEC62716) και PID (IEC 62804).

Η RECOM υποστηρίζει γρήγορες και αξιόπιστες παραδόσεις διασφαλίζοντας τη διαθεσιμότητα των προϊόντων σε αποθήκες στην Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενεργειακές λύσεις της RECOM, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://recom-tech.com. Για εμπορικά και τεχνικά θέματα, επικοινωνήστε στο info@recom-tech.com.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV