Αννα Διαμαντοπούλου: Δεν έλαβε το μήνυμα ο Πρωθυπουργός

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009 11:02
A- A A+

«Ο πρωθυπουργός δεν φαίνεται να έχει λάβει το μήνυμα της κάλπης», δήλωσε στον ρ/σ Real Fm, η Αννα Διαμαντοπούλου. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι ο Κ. Καραμανλής δεν έχει καταλάβει πως «υπάρχει ένα θέμα με την ηθική της κυβέρνησής του, ότι δεν υπάρχει από τους πολίτες κανενός είδους εμπιστοσύνη».

Αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ και στα μηνύματα που έστειλαν οι κάλπες στην Ιπποκράτους, η κα Διαμαντοπούλου σημείωσε πως το Κίνημα μπαίνει σε μία καινούρια φάση. «Το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές του 2009, είναι διαφορετικό από το ΠΑΣΟΚ του 2004 και του 2007. Εχουμε μία πολύ μεγάλη διαφορά σε ό,τι αφορά το προφίλ του Γ. Παπανδρέου, ο οποίος έχει μία σημαντική νίκη και σημαντική αυτοπεποίθηση πλέον στο χώρο της κοινωνίας, ενώ το κόμμα μετά από πέντε χρόνια ταλαιπωρία και είκοσι χρόνια κυβερνητικής εξουσίας, έχει ταυτότητα».

Ερωτηθείσα για το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως το μόνο που άκουσε ως επίσημη πληροφορία από τα ΜΜΕ, ήταν ότι ο πρωθυπουργός έδωσε συγχαρητήρια στον υπουργό Παιδείας για το διάλογο για την Παιδεία. «Ηταν το μόνο που είχε να πει» σημείωσε και συνέχισε: «Ακόμη και γι αυτό, ο διάλογος για την Παιδεία έχει ξεκινήσει εδώ και τρεις μήνες, το ΠΑΣΟΚ με πλήρη συνείδηση της αποστολής του ως κόμμα αντιπολίτευσης αλλά αύριο εξουσίας έχει καταθέσει τη θέση του και η ΝΔ ακόμη δεν έχει καταθέσει τη θέση της. Δεν ξέρουμε τι θέλει για την παιδεία, τις προτάσεις της για το Εξεταστικό κ.λ.π.»

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή