ΠΑΣΟΚ: Ο πρωθυπουργός δεν πήρε κανένα μήνυμα

Τρίτη, 09 Ιουνίου 2009 19:14
UPD:19:15
A- A A+

«Ο πρωθυπουργός δεν πήρε κανένα μήνυμα από τις εκλογές και δεν κατάλαβε ότι οι πολιτικές του έχουν καταδικαστεί από τους Έλληνες πολίτες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχολιάζοντας τα όσα φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός στη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου http://control.naftemporiki.gr/euroelection/story.asp?id=1675065 .

Ερωτηθείς σχετικά με το δημοψηφισματικό χαρακτήρα των ευρωεκλογών, όπως τον είχε προσδιορίσει το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι «είναι ξεκάθαρο και σε αυτό συμφωνούν όλα τα στελέχη πως καταδικάστηκε απολύτως η πολιτική της κυβέρνησης».

Για το αν εκτιμά πως η ΝΔ μπορεί να καλύψει την διαφορά εφ όσον ο πρωθυπουργός προχωρήσει σε αλλαγές, ο κ. Παπακωνσταντίνου σημείωσε ότι «το μήνυμα των εκλογών είναι να προχωρήσει σε αλλαγή διακυβέρνησης και αντιμετώπισης της ανομίας, σταματήματος χειραγώγησης της Δικαιοσύνης και απάντησης στο κλείσιμο της Βουλής» και πρόσθεσε: «φοβάμαι πως από αυτή την κυβέρνηση και αυτόν τον πρωθυπουργό δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή πορείας».

Αναφερόμενος στην αποχή, επεσήμανε ότι η επίκληση της αποχής για την εξαγωγή πολιτικών συμπερασμάτων είναι υπεραπλούστευση, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ απευθύνεται και σε όσους απείχαν.

Κληθείς να σχολιάσει την ενδεχόμενη συνεργασία ΝΔ - ΛΑΟΣ στις εθνικές εκλογές, ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι η συνεργασία αφορά τους ίδιους και επισήμανε ότι σε ορισμένα ζητήματα όπως τα εθνικά και το μεταναστευτικό ο ΛΑΟΣ έχει πάρει συγκεκριμένη θέση.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή