Γ. Παπανδρέου: Την Κυριακή αλλάζουμε, για να μη βουλιάξουμε

Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2009 22:50
A- A A+

Το μήνυμα «την Κυριακή αλλάζουμε για να μη βουλιάξουμε» έστειλε εκ νέου από το Ηράκλειο της Κρήτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, κλείνοντας τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματός του για τις ευρωεκλογές.

Για άλλη μία φορά τόνισε πως η ψήφος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ψήφος για να μπει η χώρα στο δρόμο της πράσινης ανάπτυξης, για τη δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, την κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή, για μια πολιτεία που βάζει πρώτα τον πολίτη.

Ο κ. Παπανδρέου χρησιμοποίησε για μία ακόμη φορά την φράση μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της χώρας, καλώντας σε συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές της Κυριακής. Μάλιστα, απηύθυνε σε όλους τους ψηφοφόρους προσκλητήριο πανστρατιάς, το οποίο χαρακτήρισε προσκλητήριο της δημοκρατίας και γι' αυτό ζήτησε να μη λείψει κανείς από την εκλογική μάχη. Σε αντιδιαστολή προς την ψήφο στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι ψήφος στη Νέα Δημοκρατία θα είναι μια ψήφος σε αυτούς που βύθισαν την Ελλάδα σε κρίση, σε αυτούς που επενδύουν στο ψέμα, στην πόλωση και στη συκοφαντία, σε μια κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό που μας εμπαίζουν.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στις μεγάλες αλλαγές και να τιμήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. "Μόνον εσάς θα υπηρετήσω", υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι στο όνομα των πολιτών είναι αποφασισμένος να συγκρουστεί με τα μεγάλα συμφέροντα και με τη διαφθορά που διαλύει τη χώρα.

Επιτιθέμενος με δριμύτητα κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, υποστήριξε ότι κατεδάφισαν τη χώρα, επαναλαμβάνοντας πως ο κ. Κώστας Καραμανλής βρίσκεται σε ομηρία και έκλεισε τη Βουλή για να συγκαλύψει και να παραγράψει αδικήματα υπουργών.

Καταλήγοντας έκανε λόγο για εγκατάλειψη, εμπαιγμό και περιφρόνηση της Κρήτης από την κυβέρνηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή