Θ. Γιαννόπουλος: Ορισμένα στελέχη τραυμάτισαν τη ΝΔ

Τρίτη, 26 Μαΐου 2009 16:05
A- A A+

Στα «τελευταία γεγονότα που υπήρξαν λόγω κακής συμπεριφοράς κάποιων στελεχών» και τα οποία «τραυμάτισαν την παράταξή μας» απέδωσε ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Γιαννόπουλος την «κάποια αποσυσπείρωση» εν όψει ευρωεκλογών. Πάντως, εκτίμησε πως τελικά θα υπάρξει «ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα».

Μιλώντας στον Alpha 9,89, επέκρινε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τη χρήση της λέξης βαρβαρότητα, χαρακτηρίζοντάς την άστοχη: «Αν μεν προήλθε από τον ίδιο τον Παπανδρέου, τότε θέλει προσοχή όσον αφορά τις προοπτικές πολιτικές του ενέργειες. Αν έχει προέλθει από το επιτελείο που αβασάνιστα το υιοθέτησε, και αυτό θέλει προσοχή διότι θα πει ότι δεν είναι αυτόφωτος, είναι ετερόφωτος».

«Ποιος κάθεται να ασχοληθεί με τα παπαγαλάκια και με τα άλλα τα πολιτικά μηνύματα; Αυτά είναι τα πολιτικά μηνύματα για να παίρνουν τα ωραία χρήματα τα ηλεκτρονικά μέσα», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ερωτηθείς για το σποτ της ΝΔ με τα παπαγαλάκια, ανέφερε πως δεν του αρέσει και αφήνοντας αιχμές πρόσθεσε: «Ποιος κάθεται να ασχοληθεί με τα παπαγαλάκια και με τα άλλα τα πολιτικά μηνύματα; Αυτά είναι τα πολιτικά μηνύματα για να παίρνουν τα ωραία χρήματα τα ηλεκτρονικά μέσα». Μάλιστα υποστήριξε πως «στην κρίση που περνάμε» οι αρχηγοί όλων των κομμάτων θα έπρεπε να συμφωνήσουν να μην κάνουν διαφήμιση παρά μόνο πολιτική ενημέρωση με τους υποψηφίους και τους αρχηγούς των κομμάτων.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή