Γ. Καρατζαφέρης: Να ενταχθούν οι γιατροί του ΙΚΑ στον ίδιο φορέα

Τρίτη, 26 Μαΐου 2009 15:19
UPD:16:19
A- A A+

Την ανάγκη ένταξης όλων των γιατρών στον ίδιο φορέα υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, τονίζοντας πως στον τομέα της Υγείςα «χρειάζεται να γίνουν πολλά».

Σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψή του στο ΙΚΑ Πειραιά, σημείωσως πως αυτή τη στιγμή άλλοι γιατροί του Ι.Κ.Α ανήκουν στο Υπουργείο Εργασίας άλλοι γιατροί είναι στο Υπουργείο Υγείας και κάποιοι άλλοι στο Υπουργείο Παιδείας, προσθέτοντας πως αυτός ο κατακερματισμός είναι εις βάρος της ποιότητας.

Ερωτηθείς για τα πρόσφατα επεισόδια κατά την πορεία μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, ανέφερε πως «τον τελευταίο καιρό έχει διαταραχθεί η κοινωνική συμβίωση από θορυβοποιούς λαθρομετανάστες». Πρόσθεσε πως «δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ίδιοι ή ότι όλοι είναι κακοποιοί, όμως μια ενοχλητική μειοψηφία δημιουργεί προβλήματα» και υπογράμμισε την ανάγκη «να διαφυλάξουμε την ειρηνική διαβίωση σε αυτό το κύτταρο της κοινωνίας που λέγεται πλατεία».

Γ. Καρατζαφέρης: Η είδηση θα ήταν οι μουσουλμάνοι που κατέκαψαν την Αθήνα να ζητούσαν συγγνώμη

Γ. Καρατζαφέρης: Η είδηση θα ήταν οι μουσουλμάνοι που κατέκαψαν την Αθήνα να ζητούσαν συγγνώμη

«Ο πατέρας δεν μπορεί να βγάλει το παιδί του μια βόλτα έξω, η γυναίκα δεν μπορεί να πιει ένα καφέ με μία φίλη της. Υποχρεούμαστε να αναλάβουμε την κοινωνική αυτή ευθύνη, να επαναφέρουμε την πλατεία στον κόσμο. Εξάλλου η πλατεία, η βόλτα, ένας απλός καφές, είναι η μόνη διασκέδαση σε μία χώρα όπου ο λαός βάλλεται και προσβάλλεται βαναύσως οικονομικά» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή