Λ. Ζαγορίτης: Τα αποτελέσματα των εκλογών θα εκπλήξουν πολλούς

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2009 15:45

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως «κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότερος κόσμος θα ενδιαφέρεται και όλο και περισσότεροι θα έρθουν στις κάλπες να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα».

A- A A+

Στην εκτίμηση πως μέρα με τη μέρα η συσπείρωση αυξάνεται και η ψαλίδα κλείνει προέβη ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης, σημειώνοντας παράλληλα πως «τα αποτελέσματα θα εκπλήξουν πολλούς».

Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως «κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότερος κόσμος θα ενδιαφέρεται και όλο και περισσότεροι θα έρθουν στις κάλπες να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα».

Λ. Ζαγορίτης: Εχουμε δρόμο μέχρι την ώρα της κάλπης

Λ. Ζαγορίτης: Εχουμε δρόμο μέχρι την ώρα της κάλπης

Ερωτηθείς για «πράσινα παπαγαλάκια» και την κριτική που δέχεται ο ίδιος, σημείωσε πως πρόκειται για καλή κατηγορία την οποία αποδέχεται, καθώς όπως ανέφερε το σποτ είναι ευρηματικό. Στη συνέχεια, βάλλοντας κατά του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε πως αυτοί που μιλούν απαξιωτικά για τα «παπαγαλάκια», μιλούν γιατί δεν έχουν κάτι να επιδείξουν. Διευκρίνισε μάλιστα πως αναφέρεται στην ηγετική ομάδα του κόμματος και όχι τους ψηφοφόρους του: «Με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ εμείς δεν έχουμε τίποτα, αντίθετα, εκείνοι έχουν με τον κόσμο της Ν.Δ., γι’ αυτό και "βαρβαρίζουν"».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή