Αλ. Παπαρήγα: Κουρασμένος ο λαός από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2009 13:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

Ο λαός είναι κουρασμένος από τη σημερινή ΝΔ και το χθεσινό ΠΑΣΟΚ, παρατήρησε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι βασικό κριτήριο της ψήφου στις ευρωεκλογές είναι η στάση των κομμάτων στη συνθήκη του Μάαστριχτ.

Στόχοι του ΚΚΕ, όπως τους ανέπτυξε η κ. Παπαρήγα, είναι η καταδίκη της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης και των δυο μεγάλων κομμάτων, με ταυτόχρονη ενίσχυση του ΚΚΕ. Υπό την έννοια αυτή, σημείωσε, το περιεχόμενο που δίνει το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές είναι το ίδιο, χαρακτηρίζοντας ρεαλιστικούς στόχους την απειθαρχία, την ανυπακοή και τελικά την αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ενωση για μια άλλη Ευρώπη.

Α. Παπαρήγα: Κουρασμένος ο λαός από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Α. Παπαρήγα: Κουρασμένος ο λαός από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Όσον αφορά εξάλλου το ενδεχόμενο διπλής εκλογικής αναμέτρησης τον Ιούνιο, η κ. Παπαρήγα επεσήμανε ότι κάποιοι προτάσσουν συνεχώς το ζήτημα των εκλογών και με τον τρόπο αυτό αποπροσανατολίζουν το λαό και τους εργαζόμενους. Ωστόσο το ΚΚΕ είναι έτοιμο για εκλογές, διεμήνυσε, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη επιτυχίας της κινητοποίησης των εργαζομένων στις 2 Απριλίου.

Τέλος, σε ερώτηση για την εγκληματικότητα, η κ. Παπαρήγα υποστήριξε ότι δεν οφείλεται στην οικονομική κρίση, λέγοντας ότι κάποιοι που είχαν παραβατική συμπεριφορά από πριν την έχουν και τώρα. Μπορεί μετά από χρόνια να υπάρξουν προβλήματα, αλλά κάποιος που βγήκε στην ανεργία τώρα, δεν σκοτώνει για 400 ευρώ, υποστήριξε.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή