Κ. Χατζηδάκης: «Ο Καραμανλής είναι το ισχυρό χαρτί της Ελλάδας»

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2009 14:58
A- A A+

«Ο Καραμανλής είναι το ισχυρό χαρτί της Ελλάδας. Ο μόνος σοβαρός και αξιόπιστος ηγέτης που μπορεί να εγγυηθεί την πορεία του τόπου προς τα εμπρός», υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, σε ομιλία του στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα της Ν.Δ. στην Καλαμαριά.

Το δίλημμα που τίθεται στους πολίτες είναι «θα εμπιστευθούν την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή ή το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ της δημαγωγίας, της σύγχυσης, της απραξίας, του λαϊκισμού και της κοινωνικής αναλγησίας», επεσήμανε ο υπουργός.

Τόνισε, δε, ότι «η Ελλάδα έχει το θλιβερό προνόμιο στην Ε.Ε. να διαθέτει την πιο ανεύθυνη, δημαγωγική και εκτός τόπου και χρόνου αντιπολίτευση».

Παράλληλα, κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάψει να παριστάνει τον εισαγγελέα και να κάνει την αυτοκριτική του για τα προβλήματα που παρέδωσε η κυβέρνηση του στην κυβέρνηση της Ν.Δ.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι η κρισιμότητα της περιόδου που διανύουμε δεν αφήνει περιθώρια για «χαλαρή» ψήφο και κάλεσε τα μέλη και τα στελέχη της Ν.Δ. να ενημερώσουν τον κόσμο για το έργο των κυβερνήσεων της Ν.Δ. μετά το 2004, το σχέδιο αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης και να πείσουν τους αναποφάσιστους να ψηφίσουν τη Ν.Δ.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή