Καραμανλής: Ο λόγος που δώσαμε ισχύει στο ακέραιο

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2004 19:50
UPD:20:25
A- A A+

Θα προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις και θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε πριν από τις εθνικές εκλογές, θα διαβεβαιώσει ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής μιλώντας σήμερα στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ για τις ευρωεκλογές στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου.

Ο κ. Καραμανλής τονίζει «ο λόγος που δώσαμε ισχύει στο ακέραιο», και υπογραμμίζει ότι η νέα διακυβέρνηση αφήνει στο παρελθόν «τα φαινόμενα της διαφθοράς και τη νοοτροπία του χθες».

Ο πρωθυπουργός ζητάει να είναι όλοι παρόντες στις κάλπες την Κυριακή, σημειώνοντας ότι «ψηφίζουμε για το συλλογικό μας μέλλον στην Ευρώπη, ψηφίζουμε την παράταξη που με συνέπεια και πίστη αναβαθμίζει τη θέση της Ελλάδας στην Ε.Ε.».

Μίλησε για την εφαρμογή μιας νέας οικονομικής πολιτικής με στόχο τη διαμόρφωση ενός γόνιμου και αναπτυξιακού περιβάλλοντος, αντιμετώπιση της ανεργίας και ένα νέο φορολογικό σύστημα που θα παρουσιαστεί μαζί με το νέο αναπτυξιακό νόμο.

Τονίζει ότι η κυβέρνηση δίνει έμφαση στην ανάπτυξη της υπαίθρου, υπενθυμίζοντας πως ήδη κέρδισε τη μάχη για τα μεσογειακά προϊόντα πρόσφατα στις Βρυξέλλες, ενώ δήλωσε ότι θα ενταθούν οι προσπάθειες για να αξιοποιηθεί το Γ'ΚΠΣ.

Ο πρωθυπουργός σημειώνει ότι η κυβέρνηση αντιμετώπισε αποφασιστικά τις εκκρεμότητες της ολυμπιακής προετοιμασίας. «Στόχος είναι η δημιουργία μιας νέας αναπτυξιακής προοπτικής από την υπεραξία των Αγώνων με όφελος για όλους τους πολίτες».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή