Καραμανλής: «Λέμε ένα μεγάλο

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2004 15:08
A- A A+

Το κεντρικό εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στη Σανταρόζα επισκέφθηκε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Σε σύντομο χαιρετισμό του προς οπαδούς και στελέχη του κόμματός του, ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αφορούν άμεσα κάθε πολίτη, σημειώνοντας ότι «η Ε.Ε. αποτελεί κομμάτι της ζωής μας».

«Λέμε ένα μεγάλο ναι στη συμμετοχή», είπε ο Πρωθυπουργός καλώντας τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή.

«Την Κυριακή εκλέγουμε εκείνους που θα μιλούν και θα διεκδικούν για μας στην Ευρώπη και οι εκλογές έχουν μεγάλη σημασία τόσο για την πορεία της Ε.Ε., όσο και της χώρας», δήλωσε ο Πρωθυπουργός.

Ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι στις 7 Μαρτίου άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα με αυτοπεποίθηση, ειρήνη και συνεργασία στην ευρύτερη περιοχή που θα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες σε κάθε πολίτη. «Προχωρούμε μπροστά με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα», τόνισε ο Πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι στους τρεις μήνες διακυβέρνησης της χώρας έγιναν πάρα πολλά.

«Δεν αγνοούμε τα προβλήματα ούτε κρύβουμε όσα κληρονομήσαμε από το παρελθόν. Κλείνουμε οριστικά τον κύκλο του χθες και αξιοποιούμε τις ευκαιρίες δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας», πρόσθεσε ο κ. Καραμανλής.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε πως προεκλογικά η ΝΔ δεσμεύτηκε ότι θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και η δέσμευση αυτή -όπως είπε- ισχύει στο ακέραιο.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή