Ευρωεκλογές - Σε πλήρη ετοιμότητα το υπ. Εσωτερικών

Σύσταση συντονιστικής επιτροπής για την ΚτΠ
Τρίτη, 01 Ιουνίου 2004 16:03
A- A A+

Σε πλήρη ετοιμότητα είναι το υπουργείο Εσωτερικών εν όψει των ευρωεκλογών, όπως δήλωσε ο υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής. Όπως είπε ο κ. υπουργός, ήδη έχουν δοθεί οι εκλογικοί κατάλογοι και οι κατάλογοι των εκλογικών τμημάτων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Ο κ. Παυλόπουλος απηύθυνε για ακόμη μια φορά έκκληση προς τους πολίτες να ενημερωθούν εγκαίρως για το αν είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, καθώς και σε ποια εκλογικά τμήματα ψηφίζουν.

Ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε ότι στις ευρωεκλογές δεν θα υπάρξουν ειδικά εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών, καθώς αυτοί θα ψηφίσουν στα πλησιέστερα προς την κατοικία τους εκλογικά τμήματα.

Εξάλλου, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής αποφασίστηκε, έπειτα από εισήγηση των κ.κ. Αλογοσκούφη και Παυλόπουλου, η σύσταση συντονιστικής επιτροπής για την αύξηση της απορροφητικότητας των κοινοτικών πόρων στο πλαίσιο του προγράμματος της Κοινωνίας της Πληροφορίας.

Η επιτροπή θα αποτελείται από το γενικό γραμματέα Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, το γενικό γραμματέα Ερευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης, και τον πρόεδρο του δ.σ. της Κοινωνίας της Πληροφορίας.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή